Filmari nunti

Fimari nunti si alte evenimente: botez, aniversari cu echipamente profesionale. Filmari nunti FULL HD si 4K.

Servicii complete de montaj, editare, efecte si post editare video.

Solutii profesionale la preturi decente.

Solicita o oferta de pret:

Cum ne desfasuram activitatea?

Lucrăm cu echipamente de ultima generație, având în spate o experiență de 6 ani în domeniul filmărilor de evenimente și 9 ani în domeniul filmelor de scurtmetraj.

Ne place că la fiecare eveniment unde suntem chemați să ne dedicam total, să lucrăm cu pasiune și interes pentru că acesta să iasă exact așa cum dumneavoastră va doriți.

Pe primul plan punem calitatea, seriozitatea și punctualitatea, principii esențiale ce stau la bază realizării proiectelor durabile.

Despre filmarea nuntilor

Nuntă reprezintă un moment unic în viață dumneavoastră, iar acest eveniment trebuie să fie unul
perfect, iar noi cu ajutorul experienței noastre vom surprinde în mod natural toate momentele
petrecute în jurul nostru.

Misiunea noastră ca și videografi este de a surprinde emoția și de a reda acele clipe într-un mod cât mai plăcut și cât mai aproape de realitate,și nu în ultimul rând să concepem un produs complex și foarte bine definit, astfel încât filmarea evenimentului să nu reprezinte o cheltuiala, ci o investiție în amintirile dumneavoastră.

Căutăm în permanență, că în filmele noastre să combinăm perfect tehnică, execuția, culoarea,
autenticitatea, pentru că trăirile și stările personajelor noastre să strălucească, să spună o poveste, să dăruiască emoții ce nu vor fi uitate niciodată.

Ne place că totul să iasă perfect și punem foarte mult suflet în relația cu mîrîi ce aleg să colaboreze cu noi, de aici dorință noastră de a ne cunoaște cât mai bine înainte și de a află cât mai multe despre evenimentul acestora.